Behöver du på ett snabbt och enkelt sätt hyra en skåpbil i Göteborg? Då kan du göra det direkt i telefonen, från ett företag som ägnar sig åt biluthyrning via app. Det enda som egentligen behövs är just företagets app, ett konto samt givetvis körkort. Läs mer om hur det fungerar nedan.

Hyra skåpbil i Göteborg via app – så fungerar det

Företaget Ezeto ägnar sig åt biluthyrning via app och finns bland annat tillgängliga i Göteborg. Det ger möjlighet till att hyra en skåpbil på ett snabbt och enkelt sätt, utan att en massa papper och liknande behöver fyllas i.

Enkelt förklarat går det till så här:

  • Ladda ner appen
  • Registrera ett konto
  • Hitta en lämplig bil
  • Boka

Att ladda ner appen och registrera ett konto är enkelt och tar inte mer än ett par minuter. När det är klart finns en karta över Göteborg inuti appen och på den går det att se lediga bilar direkt, samt var dessa befinner sig. Genom att klicka på bilarna dyker det upp information och det går att gå vidare med bokning.

När tiden för bokningen är inne går det att låsa upp bilen via appen och bilens startnyckel finns i handskfacket. När aktuell skåpbil har använts färdigt parkeras den på upphämtningsplatsen, nyckeln läggs tillbaka i handskfacket och hyran avslutas i appen.

Företaget erbjuder skåpbilar i tre olika storlekar – liten, mellan och stor. Samtliga av dessa får köras med ett vanligt B-körkort. Övriga krav är att föraren måste vara minst 18 år samt att bilen bara får köras inom Sverige.

Vanliga frågor

Nedan följer några vanliga frågor och svar kring att hyra skåpbil via app, besvarade av uthyraren i Göteborg.

Finns något särskilt att tänka på innan bilen startas och används?
Ja, se till att ta ett varv runt bilen för att göra en enklare skadebesiktning. Finns några synliga skador på bilen ska det anmälas i appen.

Behöver bilen tankas innan den lämnas tillbaka?
Nej, företaget sköter tankning av bilarna och bränslet ingår i hyran. Ska bilen användas vid långa turer och tankning är nödvändigt skickas kvittot för detta till uthyraren, och ersättning betalas ut.

Vilka krav finns för att hyra skåpbil i Göteborg på detta sätt?
Den som hyr bilen måste vara 18 år fyllda och inneha B-körkort.

Så kan du hyra skåpbil i Göteborg med telefonen